Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Ankara Yangın Bapsı kullanmak isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile ait merak ettikleri bütün konular üzerine olgun sahibi olabilirler.

Yangın üzere acil durumlarda dâhilen belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma duvar olmayan bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini ciğereriye hapseder.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye uyum ve uygun paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut müstacel bir durumda insanoğluın sıkıntısız bir itmesi ile dâhilen dışarıya doğru açılmaktadır.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara için, yangın merdivenleri safi makam vadiı 150 metrekare’den şu denli ve birden okkalı kesmeı olan umumi binalarda, katman adeti 4’ten şu denli olan bütün yapılaşmalarda yangın merdiveni bünyelması zaruri kılınmıştır.

Yangına karşı güvende geçmek için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanların gönül güvenliğini hazırlamak amacıyla kapı kasası ve kullanılan diğer aksesuarlarıyla cesaret örgütleme etmekteyiz.

Yangın kapısı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının diğer bölgelere yayılmasını çelmek bâtınin mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve makul bir yangın direncine sahiptir.

Yangın direnci: Müstacel çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların emin Yangın Merdiveni Kapısı tahliyesini katkısızlamalıdır.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın en ciddi riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, isim tahliye rahatışı ve yangının dağıldığı alanların yoklama altında tutulması dirimsel ögönen taşımaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve yönlü bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Özellikle rafine ve muteber materyallerin evetğu odaların baplarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapıları montajı ayrı bir marifet gerektirir. Her ne derece standartlara ve sertifikasyona yarar olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki yöntem özelliklere reva, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili namuslu uygulanarak montajlanmalıdır. 

Bu proje, büsbütün yönetmeliğe elverişli şekilde planlanır. Ardından itfaiye aracı icazetını alarak imalat davranışlemlerine serlıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada henüz muteber bir meydan yaratmaya imkân teşhisyoruz. Bizimle hoppadak iletişime geçerek hizmetimizle alakalı detaylı bilgelik alabilirsiniz.

Report this wiki page